σε

DOTNETNUKE.GR

The Leading Web Content Management System (CMS) and Application Development Platform for Microsoft .NET

Compile ενός module με VS2010

Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Tilion στις 12-08-2011 21:17. Υπάρχουν 8 απαντήσεις.
Σελίδα 1 από 1 (9 εγγραφές)
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  • 12-04-2011 17:06

• Tilion
    • Οι δημοφιλέστερες 10 δημοσιεύσεις
    • Μέλος από τις 12-04-2011
    • Δημοσιεύσεις 5

Compile ενός module με VS2010

Μπορεί κάποιος να μου γράψει αναλυτικά τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω για να κάνω compile ένα ήδη υπάρχον module με το Visual Studio?

Χρησιμοποιώ Visual Studio 2010 και Dnn 6.0.

Ότι κι αν κάνω συνεχίζω να παίρνω errors.

,Ευχαριστώ

• 12-05-2011 16:49 σε απάντηση της

• admin
      Άντρας
    • Μέλος από τις 09-03-2009
    • Athens
    • Δημοσιεύσεις 391

Απ: Compile ενός module με VS2010

Θα πρέπει να μας πεις περισσότερα.... σε ποια modules αναφέρεσαι?

για δες αυτό εδώ

http://www.subodh.com/Blog/PostID/90/Dotnetnuke-Module-Development-template-for-VS2010

Nikolaos Kantzelis (BSc,MSc,MCAS(Office 2007),MCPD(ASP.NET 3.5) ,MCTS(SQL Server 2008),MCTS(Window Forms 3.5),MBCS,MCT)

Forum Admin
  • 12-05-2011 17:06 σε απάντηση της

• Tilion
    • Δημοσιεύσεις 5

Καταρχάς σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
    Επιτέλους βρήκα κάποιον από την κοινότητα του DNN με τον οποίο μπορώ να μιλήσω (έχω στείλει σε πολλά forum).

Έχουμε ένα site, το www.dragonseason.com .
    Αυτό που θέλουμε να κάνουμε δεν είναι να δημιουργήσουμε ένα Module από την αρχή, αλλά να κάνουμε compile το source code ενός υπάρχοντος module.
    Συγκεκριμένα του blog module. Κώδικα ξέρουμε να γράφουμε (C# και VB) απλά, καθώς είμαστε νέοι στο DNN, θέλουμε βοήθεια με το compile.

Πραγματικά αν μπορέσεις να μας βοηθήσεις μας σώζεις.

• 12-05-2011 17:39 σε απάντηση της

• admin
      Άντρας
    • Μέλος από τις 09-03-2009
    • Athens
    • Δημοσιεύσεις 391

έχω νομίζει καταλάβει. εσείς έχετε ένα site. Θέλατε κάποια στιγμή να βάλετε στο ωραίο σας Site, ενα blog module. βρήκατε ένα ( πιθανώς το DNN blog module) αλλά είδατε ότι δεν σας κάνει 100% έτσι. οπότε κατεβάσατε το source code στο VS για να κάνετε αλλάγες και μετά να το κάνετε compile, αλλά εκεί κάπου χαλάει η ιστορία..

από ότι είδα για τα forums, χρησιμοποιήσατε το YAF (yet another forum). σωστά? καλή επιλογή.

τι λάθος σας βγάζει ότι κάνει fail το compile?

Nikolaos Kantzelis (BSc,MSc,MCAS(Office 2007),MCPD(ASP.NET 3.5) ,MCTS(SQL Server 2008),MCTS(Window Forms 3.5),MBCS,MCT)

Forum Admin
  • 12-05-2011 18:39 σε απάντηση της

• Tilion
    • Δημοσιεύσεις 5

Ναι. Έχουμε το DNN blog module.

Ανοίγω το source code του module με το visual studio 2010 και χωρίς να κάνω καμία αλλαγή στον κώδικα όταν πάω να το κάνω build παίρνω errors του στυλ:

Error    263    'Common' is not a member of 'DotNetNuke'.    C:\Users\Chris\Documents\My Web Sites\DotNetNuke® Community Edition\DesktopModules\Blog\Components\BlogModuleBase.vb    61    59    DotNetNuke.Modules.Blog

και

Error    328    'Localization' is not declared. It may be inaccessible due to its protection level.    C:\Users\Chris\Documents\My Web Sites\DotNetNuke® Community Edition\DesktopModules\Blog\EditCategories.ascx.vb    35    75    DotNetNuke.Modules.Blog

και άλλα παρόμοια.

Γενικά φαντάσου ότι έχω στήσει σε localhost ένα DNN 6.0 μέσω webmatrix απλά και μόνο για να τεστάρω ότι αλλαγές κάνω στα modules. Αφού δε μπορώ να κάνω compile όμως έχω κολλήσει εδώ.

• 12-07-2011 18:04 σε απάντηση της

• cap
      Άντρας
    • Μέλος από τις 09-15-2009
    • Αθήνα
    • Δημοσιεύσεις 28

Μου μυρίζει πρόβλημα references. Σβήσε τα references σε dotnetnuke και dotnetnuke.library και ξαναπρόσθεσέ τα χωρίς copy local, θα αλλάξει κάτι;
    Σωτήρης Φιλιππίδης

DotNetNuke them!
  • 12-07-2011 21:37 σε απάντηση της

• Tilion
    • Δημοσιεύσεις 5

Τα copy local για τα dll του dot net nuke είναι ήδη στο false.

• 12-07-2011 22:22 σε απάντηση της

• cap
      Άντρας
    • Μέλος από τις 09-15-2009
    • Αθήνα
    • Δημοσιεύσεις 28

Μας περιγράφεις λίγο λεπτομερέστερα την οργάνωση του project σου; Πού κάνεις build; Από πού παίρνεις τα references για το dotnetnuke.dll; Δοκίμασες να τα σβήσεις και να τα ξαναβάλεις; Τι namespaces υπάρχουν στα project settings; Ποιό είναι το application / project url; Βασικά χρειάζεται να δούμε από πού ξεκινάει το πρόβλημα...
    Σωτήρης Φιλιππίδης

DotNetNuke them!
  • 12-08-2011 21:17 σε απάντηση της

• Tilion
    • Δημοσιεύσεις 5

Κάνω build στο φάκελο που εγκατέστησα το module.

Τα references τα παίρνω από το φάκελλο ../../bin, εκεί δηλαδή που βρίσκονται τα DLL της εγκατάστασης του DNN που χρησιμοποιώ. Τα έχω σβήσει και τα έχω ξαναβάλει πάρα πολλές φορές αλλά παρόλαυτα δεν αλλάζει κάτι.

Δεν έχω κανένα namespace του DotNetNuke ενεργοποιημένα. Ποια πρέπει να βάλω;

Το site το έχω στήσει τοπικά μέσω του webmatrix, του έχω εγκαταστήσει το blog module και προσπαθώ μέσω του Visual Studio να κάνω compile.

Γενικά εσείς πώς κάνετε compile ένα υπάρχον module χρησιμοποιώντας το VS; Πείτε μου, για να δω που ακριβώς κάνω λάθος.

Σελίδα 1 από 1 (9 εγγραφές)
Copyright © 2011 by DotNetNuke.Gr. All rights Reserved
Με χρήση του Community Server (Non-Commercial Edition), από την Telligent Systems